The Saem Iceland Hydrating Soothing Gel

12,90 

Nopeasti imeytyvä, kosteuttava ja viilentävä geeli, joka sisältää Islannin mineraalivettä. Sopii sekä kasvoille että vartalolle.

300ml

Varastossa

Tuotetunnus (SKU): 218 Osastot: , , Avainsanat tuotteelle , ,

Kuvaus

The Saem Iceland Hydrating Soothing Gel on viilentävä ja rauhoittava geeli kasvoille ja vartalolle. Geeli sisältää 98% Islannin mineraalivettä: vesi on säilynyt tuhansia vuosia saastumattomana, ja vulkaanisen kiven läpi kulkevan veden ainutlaatuinen suodattumisprosessi tekee siitä poikkeuksellisen puhdasta. Suodattuminen lisää veteen mineraaleja, joilla on tehokkaasti kosteuttava vaikutus iholla.

Mineraalivesi kerätään luontoa kunnioittaen, eikä sen kerääminen vahingoita alueen ekosysteemejä.

Mineraaliveden lisäksi The Saem Iceland Hydrating Soothing Gel hyödyntää islantilaisia kasveja: islanninjäkälää, islantilaista merilevää (Icelandic kelp) sekä pohjoisen luonnon marjoja.

Hauska jäävuoren muotoinen pakkaus ja hellävarainen koostumus tekee geelistä oivallisen tuotteen myös perheen pienimmille. Ei tahmaa ja imeytyy nopeasti.

Käyttö

Lisää geeliä koko vartalolle (voi käyttää myös kasvoille) ja anna imeytyä. Sopii koko perheelle.

Ainesosat


Mineral water, phenoxyethanol, polysorbate 20, carbomer, chlorphenesin, potassium hydroxide, sodium acrylates crosspolymer-2, disodium EDTA, glycerin, betaine, mesembryanthemum crystallinum extract, butylene glycol, nelumbo nucifera flower extract, prunus mume fruit extract, lactic acid, propylene glycol, cetraria islandica extract, sorbitol, citric acid, sodium hydroxide, ethylhexylglycerin, laminaria japonica extract, water, perfume.