UUTUUS: Eyenlipin silmänympärysseerumit!

Vihdoin uusia tuotteita silmänympärysiholle! Eyenlipin uudet silmänympärysseerumit tarjoavat tehohoitoa silmänympärysiholle. Pakkauksen päässä on myös ihana rulla, joka viilentää silmänympärysihoa ja auttaa vähentämään turvotusta. Tuotteet ovat tehotuotteita silmänympärysiholle ja nimestään huolimatta niiden päälle ei tarvitse lisätä enää kosteusvoidetta (yleensä seerumin päälle tulee aina lisätä kosteusvoide, jotta seerumi vaikuttaa tehokkaasti). Silmänympärysiho on ohutta ja herkkää eikä silmänympärysiho välttämättä tykkää liian paksusta kerroksesta tuotteita. Tämä sopii siis loistavasti käytettäväksi ainoa tuotteena silmänympärysiholla. Levitä tuote silmänympärysiholle joko ennen tai jälkeen kosteusvoiteen.

Eyenlip silmänympärysseerumit:

  • EYENLIP Peptide Eye Serum. Sisältää peptidejä, jotka siloittavat ryppyjä ja kiinteyttävät ihoa. Sopii ikääntyvälle iholle.
  • EYENLIP Collagen Eye Serum. Sisältää kollageenia, joka kosteuttaa ja auttaa ihoa kiinteytymään. Sopii kuivalle iholle ja ikääntyvälle iholle tehokosteuttamaan silmänympärysihoa. Kun iho on kosteuttu, se myös näyttää heleältä ja kiinteämmältä.
  • EYENLIP Black Snail Eye Serum. Sisältää etanaseerumia, joka uudistaa ja korjaa ihoa. Auttaa myös tummiin silmänalusiin. Sopii ikääntyvälle iholle tai tummista silmänalusista kärsivälle.