Korealaisen kosmetiikan yritysmyynti & maahantuonti

Beautyko on perustettu palavasta intohimosta korealaiseen kosmetiikkaan. Beautykon oman verkkokaupan lisäksi teemme aktiivista yritysmyyntiä ja etsimme uusia yhteistyökumppaneita, joiden avulla pystymme palvelemaan suomalaisia entistä paremmin. Meillä on myös kunnianhimoinen tavoite: saada jokainen suomalainen testaamaan ja ihastumaan korealaiseen kosmetiikkaan. Tavoitteenamme on tuoda korealainen kosmetiikka helposti suomalaisten saataville – niin verkosta kuin kivijaloista. Tähän tarvitsemme laajaa yhteistyökumppaneiden verkostoa.

Beautyko on yhden naisen oma pieni kosmetiikkaputiikki, mutta Beautykon taustatiimissä toimii mm. Lumenen entinen myyntijohtaja Jukka Lång ja paljon yhteistyökumppaneita Koreassa. Beautykon toimitusjohtajalla Jenni Ahokkaalla on myös vuosien kokemus markkinoinnista ja päivittäistavarakaupasta.

Tiimillämme on useiden vuosien kokemus markkinointiviestinnästä, joten markkinoimme brändejämme tehokkaasti ja takaamme siten loistavat myyntiluvut yhteistyökumppaneillemme. Loistavat myyntilukumme todistavat, että suomalaiset ovat todella innostuneita korealaisesta kosmetiikasta. Aloitimme yhteistyön S-ryhmän kanssa toukokuussa 2018 Osuuskauppa Arinasta ja nyt helmikuussa 2019 Holika Holika on saatavilla kaikista Suomen Prismoista.

Haluamme tuoda suomalaisille laadukasta, mutta oikeasti edullista korealaista kosmetiikkaa. Maaliskuussa 2019 lanseerasimme Suomessa täysin uuden korealaisen kosmetiikkabrändin, Eyenlipin. Teemme yhteistyötä korealaisen Beautynetkorean kanssa (yksi Korean suurimmista kosmetiikan verkkokaupoista) ja vastaamme heidän uuden Eyenlip brändin Euroopan myynnistä. Eyenlip on korealaista kosmetiikkaa parhaimmillaan – edullista mutta täynnä laadukkaita ja ainutlaatuisia ainesosia. 

Eyenlip jälleenmyyjät

  • Kärkkäinen Oy 
  • Sweety.fi
  • Osuuskauppa Arina (Limingantullin & Linnanmaan Prisma)
  • Eyenlip on myös myynnissä Puolassa, Virossa & Ruotsissa

Ota yhteyttä niin kerron lisää!

Jenni Ahokas
CEO
jenni(at)beautyko.fi